fbpx

Anett + Ádám

Szent András Kastély, Bölcske

ANETT / ÁDÁM

Vendors:

Anett és Ádám Bölcskén a Szent András Kastélyban tartotta az esküvőjét. Hálás vagyok, hogy én örökíthettem meg az esküvőjüket és elkészíthettem ezt az esküvő videót.

Vannak párok, akik nem írnak egymásnak üzenetet. Vannak párok, akik klisésen fogalmaznak meg üzeneteket. Vannak párok, akik frappánsak, viccesek, magukat adják, és így írnak üzeneteket. És vannak Anették. Ő olyan privát beszédet tartott Ádámnak, hogy nekem felállt a szőr a hátamon és gombóc lett a torkomon. Ilyen őszintén megnyílni, pláne úgy, hogy harmadik félként ott voltam, nagyon nagy bizalom, amit köszönök nekik.

Csodálatos esküvőjük volt a Szent András Kastélyban, ahol csak a közeli szeretteik voltak és ez így volt kerek egész. Nagyon örültem, hogy Anett nagymamájával is tudtam interjúzni, akivel nagyon közel állnak egymáshoz, ez át is jön az esküvő videóból.

A Szent András Kastély remek esküvő helyszín, ha kint tervezitek tartani az esküvőt, távol mindentől, igaz térerő sincs nagyon, de a hangulat nagyon szép, és van kinti medence is, ahol hűsölni tudtok, mielőtt felveszitek a menyasszonyi ruhát.

Ha esküvő filmet, vagy fotót szeretnétek keressetek engem a Wild Silk Visuals-t, és személyre szabottan alkotom meg számotokra a maradandó pillanatokat.