fbpx

MONICA + ADAM

Destination Wedding, Sorg Villa

MONICA / ADAM

Vendors:

MUA: Magy Mourad

Monica és Ádám egyiptomi magyar esküvője a csodálatos Sorg Villa, Amber Bride-ban került megrendezésre Leányfalun. Egy jóképű magyar vőlegény és egy tüzes menyasszony, ahogy a fotókon is látszik. Nagyon hálás vagyok, hogy engem kértek fel a nagy napjuk megörökítésére, amit egy vintage AirBnB-ben kezdtük. Ez Monica választása volt, és nagyon jól tette, hogy a Sorg Villához passzoló AirBnB-t választotta, mert így sokkal jobban simul az egész vizuális történetbe.

A készülődés és a first look itt történt, majd innen átsétáltunk a közeli Szent István Bazilikába, ami szerintem nem csak itthon, de a világon az egyik legszebb Bazilika.

A szertartás után, volt egy kis időnk felmenni a tetőre és ott készítettünk képeket, szerencsére az idő kegyes volt és csak picit csepergett az eső.

Utána pedig mentünk is a Sorg Villába, Leányfalura. Az esküvő többi része itt került megrendezésre, este a buliban egyiptomi zenék és magyar slágerek egyaránt keveredtek, de a násznép mindkét zenei stílusra önfeledten táncolt.

Szeretem az Amber Bride-ot, a rusztikus, vintage villa hangulatot, ami kiváló helyszín egy esküvőhöz.

Másnap egy love story session-t is tartottunk, aminek nagyon örültem. Mély interjút csináltam a párral az életükről, szerelmükről, ami a film keretét fogja adni. Hamarosan elkészül, addig is nézzétek meg a rövid előzetest.