fbpx

NYERJ PÁROS HALLOWEENI LÁMPÁS STREET FOTÓZÁST

150.000 FT ÉRTÉKBEN!

JÁTSZOM

Halloweeni páros fotózás

FEDEZZÜK FEL A VÁROST EGY LÁMPÁSSAL

EGY EGYEDÜLÁLLÓ NYEREMÉNYJÁTÉK

Ők itt Gabi és Gyuri, az egyik őszi jegyespárom, akik imádják a szentjánosbogarakat. Egy micro esküvőt tartottak, és a kreatívot már a Blue Hour (naplemente utáni idősáv) alatt tartottuk, és az az ötletem támadt, hogy mécsest adok a kezükbe.

Ez annyira megtetszett, olyan különleges, és nem is tudok másról, hogy itthon ilyet csinálna valaki, úgyhogy kitaláltam, mi lenne, ha kimennénk az utcára, hegytetőre a város felé, vagy Budapest közelébe és fotóznánk.

NYEREMÉNY

Imádom a street fotózást és a páros fotózást is. Ezért arra gondoltam, hogy összehozhatnánk a kettőt.

Választhattok, hogy csak páros street fotózást szeretnétek, csak kifejezetten lámpás fotózást szeretnétek, vagy kettőnek a kombinációját.

Mit tartalmaz a nyeremény?

- 1.5 órás fotózás Budapesten

- 50 db szerkesztett kép

- Digitális online galéria

- 2-3 hét átadási idő

A NYEREMÉNY ÉRTÉKE 150.000 FT!!!

Rólam

horváth dániel

Imádok kreatívan fotózni, ezért is találtam ki ezt a projectet. Nem csak esküvőket fotózom, de sokat járok külföldi Fashion Weekekre Milánóba, Londonba, Párizsba, valamint sokat fotózom az utcán.

Szeretek különlegeset alkotni és adni a párjaimnak. Ahogy meglőttem az első lámpás képet, bevillant a szikra, hogy ezt muszáj többször megismételni és mondhatni nagyon felvillanyozódtam. 🙂

Szeretném ezt a kreatív állapotot megosztani veletek, sétálni a belvárosban, az Opera előtt, a Duna parton, vagy felmenni a Várba és megörökíteni a pillanatot. Azt gondolom, hogy ez a lámpás street fotózás egy igazán egyedülálló project, amit előttem még senki sem csinált. És nincs is jobb idő, mint az őszi fények és a korai sötétedés.

1 / 1

SORSOLÁS: