fbpx

Lépésről Lépésre

Személyre szabott élmény, a te igényeidnek megfelelően

Minden évben meghatározott számú esküvőt vállalok, mivel nem szeretnék kiégni, szeretném azoknak a pároknak adni magam, akikkel közös az elképzelés és az igény. Így mindenkivel behatóan és személyre szabottan tudok foglalkozni, hogy a legjobbat adjam.

Boutique szolgáltatás

Lépésre

2. HÍVÁS

1. KAPCSOLATFELVÉTEL

Előre egyeztetett hívásban találkozunk, picit megismerjük egymást, hogy jó-e a vibe. Gyorsan keresztpl megyünk a tervezett esküvőn, és átbeszéljük, mit szeretnétek pontosan.

Töltsd ki a contact form-ot, írj le minden információt az esküvőtökről!

4. FOGLALÁS

Ahogy az előleget kifizetitek, a dátumotok lefoglalom, és bármikor a rendelkezésetekre állok, ha szükségetek lenne rám.

3. CSOMAGOK

Vannak előre gyártott és személyre szabható csomagok is, hiszen minden esküvőn más az igény. A hívást követően személyre szabottan tudok nektek árajánlatot küldeni, igényeiteknek megfelelően.

6. A NAGY NAP

Teljesen rátok fókuszálva, minden szenzorommal azon leszek, hogy elkapjam a pillanatot és a történeteteket. Végig mellettetek leszek és közösen éljük át ezt a csodás napot.

5. TERVEZÉS

Több megbeszélést is tartunk, hónapokkal az esküvőtök előtt

és nem csak mélyebben megismerlek titeket és ti engem, de átbeszéljük pontosan, mit szeretnétek viszontlátni az esküvőtökön. Mi fontos számotokra, mi az, ami a vágyatok, így jobban átlátjuk az esküvőt és ti is tudatosabbak, és nyugodtabbak lesztek.

7. ÁTADÁS

Pár nap múlva kaptok egy kis ízelítőt a fotókból, és folyamatosan jelzem majd, hogy mikorra várható a teljes anyag átadása.

SZERETNÉL FOTÓT ÉS VIDEÓT EGYÜTT?

Semmi gond! Csapatommal egyaránt tudjuk vállalni az esküvőtök fotózását és videózását.

FOGLALJ

Kimehetünk a természetbe egy kreatív sessionre, ahol ketten bolondoztok és őrülten szerelmesek lehettek. Vagy sétáljunk kis sikátoros utcákban Toszkánában, vagy egyetek baguettet napfelkeltét nézve a francia riviérán. Én mindenbe benne vagyok, hogy dokumentáljalak titeket és egy felejthetetlen élményt kapjatok.

Nem ismerek lehetetlenT. meséld el, mit szeretnétek és csináljuk meg!

KATTINTS A FOTÓRA AZ IGAZI SZERELMES TÖRTÉNETEKÉRT