fbpx

Megörökítem érzelmeiteket, bárhol is legyetek a világban

A TI szerelmi történetetek

dokumentálása

Engedd meg, hogy elmeséljem a TI történeteteket!

FOGLALJ

Érzelemmel teli történeteket örökítek meg

1 / 1

Sziasztok! Dani vagyok

Művész családból származom és zenész háttérrel rendelkezem. Talán ez garancia, hogy mennyire érzékenyen nyúlok az esküvő vizális megörökítéséhez és hozzátok.

Szeretek mélyre ható alkotást készíteni, és nem csak az esküvőtöket megörökíteni, de a történeteteket is. Honnan jöttök, kik vagytok és mi lesz a jövőtök. Azért vagyok, hogy a WILD SILK VISUALS egy örökre szóló élményt adjon az esküvőtökön, amit életetek végéig magatokkal vihettek.

ismerj meg

Kiemelt esküvő

érzelmekkel teli video,

filmszerűen

Marokkói esküvő

31° 26' 3.42"N - Scarabeo Camp, Marrakech

Alicia és Alex gyönyörű esküvője a marokkói sivatagban. Ez a két csodás lélek a festői sivatagban mondta ki a boldogító igen, szeretteik körében. Az egyik legszebb esküvő, amelyiken valaha részt vehettem.

Több vagyok, mint egy fotós, videós szolgáltató. Művészileg állok a dolgokhoz és hozzátok. Elsősorban élményt szeretnék adni a személyemmel a kezdetektől, addig, míg megkapjátok a végső produktumot. Stresszmentes esküvőt és egy felejthetetlen napot. Segítség kell a szervezésben? Itt vagyok. Őrült ötleteket szeretnél, hogy kihozzátok a maximumot az esküvőtökből? Benne vagyok.

RÓLATOK szól

ÍRJ NEKEM

Érdekel a

ITT VAN A

OLVASS TÖBBET

PÁRJAIM MONDTÁK