fbpx

Ismerd meg a legstílusosabb történetmesélőt

szakáll

Az ember a kamera

mögött

Fotós és videós vagyok MŰVÉSZ szemlélettel

Görgess lentebb és ismerd meg az előző életem és vicces tényeket rólam

FILOZÓFIÁM

Az esküvő életünk legnagyobb és legfontosabb napja. Úgy gondolom mindenek előtt a legfontosabb azt a személyt megtalálni, aki rátok hangolódva elmeséli a történeteteket, elkapja nem csak a pillanatot, de amik ti magatok vagytok. A belső lényeteket és csodátokat. Olyan párokkal dolgozom, akikkel egy hullámhosszon vagyunk, akik szeretik az érzelmeket, a történeteket és érzékük van a stílushoz és művészethez. Mondjátok el a történeteteket és megörökítem a kamerámmal.

Biztosak lehettek benne, hogy szerelmi történetetek jó kezekben van.

A jó kommunikáció a nyugodt esküvő kulcsa. Nyugodtan kérdezzetek, mindenben segítek és mire oda kerülünk, már nem leszünk ismeretlenek egymás számára.

Nekem nem az a fontos, hogy magam részére meglőjjem a legjobb képeket, és magamat előre tolva fotózzak, hanem hogy minden rezdüléssel titeket figyeljelek és együtt alkossuk meg a lenyomatát, amik ti vagytok.

AZ

ELŐZŐ ÉLETEM

Horváth Dániel

Nincs inspirálóbb,

mint új embereket

megismerni.

Zeneművészeti Egyetemen diplomáztam és 30 évig foglalkoztam zenéléssel, ami alatt az egész világot körbejártam Japántól Afrikáig. Nagy stadionokon keresztül, kis klubbokig. A zenész múltam és egész családom, akik művészettel foglalkoznak nagy érzékenységgel áldott meg, hogy a dolgok mögé lássak, és mélyebb történetek érdekeljenek, amit mások talán észre se vesznek.

SELENA GOMEZ -zel (Igen, vele) PÁRIZS 2010

Rengeteget utaztam, mielőtt az esküvők világába csöppentem. Imádok utazni és új országokat felfedezni. Londontól Párizsig, a romantikus Firenzétől a festői marokkói sivatagtól kezdve számtalan helyen jártam már esküvőn. Mindig azokat a pillanatokat keresem, amik nem láthatók. Az apró részletek a mindenem.

VISSZA A KEZDETEKHEZ:

MEGLEPŐ DOLGOK

RÓLAM

FÜGGŐSÉGEM:

- Profi dobos és zenetanár voltam, aki körbejárta a világot Japántól Afrikáig, és óriási stadionoktól kezdve, kis klubbokig adott kontertet.

- Egy anti-alkoholista workaholic, másnéven munkamániás vagyok. Igen, a teát vagy vizet preferálom és szeretek dolgozni. Ezen dolgoznom kell, tudom.

SZERETEM:

GYENGÉM:

- Vintage arc vagyok. Imádom a kalapokat, a bőrt és a fát. Hamarosan egy old timer Mustang tulajdonosa leszek.

- A csoki és bármi édesség

FILMEK:

HONNAN VAN A STÍLUSOM:

- Nincs NETFLIX-em, se TV-m. Helyette a régi sorozatokat szeretem, mint Poirot, vagy Columbo. Igen, tudom, öreg vagyok.

- Benne vagyok a fashion bizniszben is. Sokat járok a külföldi Fashion Weekekre Párizstól Milánóig. Keress rá a 'pitti uomo'-ra és megértesz.

Minden szezonban csak limitált számú esküvőt vállalok. Vedd fel velem a kapcsolatot és beszéljük meg az elképzeléseteket!

Szeretnék a barátotok lenni, aki segít minden lépésben, hogy mégjobban dokumentálni tudjam a történeteteket.

Foglalj MOST